Ordförande har ordet!

Vad händer på klubben??

Jo, jag kan känna att det är mycket på gång, det finns en härlig ”we must go on” känsla på klubben. Så många idéer och förslag på vad vi kan göra framöver! Såå roligt att få vara delaktig!

Min förhoppning är att även DU - gammal medlem likaså ny medlem ska få känna samma känsla så….

Hjärtligt välkommen till vår lilla klubb!

Vi har ju haft ett jobbigt år som nu ligger bakom oss.  Vi har under året fått pausat vår verksamhet och däremellan bedrivit kursverksamhet ute och i små grupper med avstånd. Trots restriktionerna i vårt samhälle så har det på klubben varit en härlig stämning. Träna hund måste vi ju göra och det klarar vi ypperligt med att hålla avstånd. Alla har visat på gott tålamod och respekt för varandra!

Håll utkik på vår hemsida den är just nu på gång med nya fräscha inslag, lite i taget! www.karlshamnsbk.nu

Styrelsen tog beslut i våras att inte ha kösystem till våra kurser. Detta innebär att vi släpper höstens kurser med principen ”först till kvarn”. Information om detta kommer att ske löpande på vår hemsida och Facebook sida.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Agility kommittén har full aktivitet under sommaren, se Facebook sidan.

Brukskommittén har träningskvällar på onsdagar i julimånad se vidare även här på Facebook sidan.

Onsdagar är det Allmän träning för medlemmar, skott kan förekomma mellan 18.30-19.00.

Karlshamns brukshundklubb har skrivit avtal med Karlshamns Kommun om att få använda motionsslingan i Stenbacka skogen för att sätta upp aktivitetsskyltar. Vi kallar det för ”Skogskul på Stenbacka slingan”. Skyltarna med aktiviteter är redan på plats och vi har bara fått positiva reaktioner både från medlemmar, kommuninnevånare och våra lokaltidningar. Det har även stått en blänkare i Brukshunden.

Vill göra er uppmärksam på vad värmen kan ställa till med för våra fyrfota vänner då det gäller bil. https://www.brukshunden.se/lamna-inte-hunden-i-bilen/

Önskar er alla en skön hundsommar och Väl mött på vår lilla klubb!

Carina Frisk, ordförande Karlshamns Brukshundklubb