KURSEN ÄR NU FULL! HÅLL UTKIK PÅ HEMSIDAN FÖR NÄR NÄSTA NYBÖRJARKURS STARTAR

Nu äntligen kan vi erbjuda en nybörjarkurs i rallylydnad.

Kursen kommer att genomföras på tisdagskvällar 18:00-20:00 med start 17/8. De följande datumen är 24/8, 31/8,7/9 och 14/9.

Vi kommer under dessa tillfällen ge dig en grund där vi kommer att gå igenom de flesta av nybörjarskyltarna där vi fokuserar på glädje och samarbete mellan förare och hund. Era förkunskaper bör motsvara allmänlydnadskurs. Kursavgiften är 650:- och du måste vara medlem i Karlshamns brukshundsklubb för att våra försäkringar ska gälla. Kurslitteratur ingår.

Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller. Ni som redan anmält er behöver inte göra det igen.

Här kan du läsa mer om Rallylydnad

Anmäler dig gör du med mail till rallylydnad.karlshamnsbk@gmail.com. I mailet skriver du ditt namn, telefonnummer och mail adress samt hundens namn, ras och ålder på hunden. Anmälan är bindande!

Heléne Adolfsson-Rehn, medhjälpare Birgitta Svedin och Lotta Winter