Vintern 2021/22

Ordförande har ordet!christmas-baubles-1824856_960_720

Hej!
Året 2021 har varit tufft för många och likaså för vår lilla klubb. Trots hårda restriktioner har klubben haft verksamhet utomhus och alla har visat stor hänsyn till varandra.

Vid klubbens medlemsmöte i oktober beslutades att vi ska vara kvar på Brorstorp och nu satsar vi!! Vi kommer att se över vår anläggning, bl.a. renoveras klubbstugans tak till våren och viss uppfräschning inomhus kommer att ske.

Styrelsen arbetar aktivt tillsammans med klubbens olika kommittéer för att tänka/satsa framåt!

Vi har fyra hörnstenar i vår klubb. Det är våra medlemmar, instruktörer, fastigheten och vår kärnverksamhet – utbildning av hundar och hundägare.

För att bevara och utveckla vår klubb behöver vi sätta en plan att arbeta med och det är något vi kommer att göra tillsammans med er.

Klubbens nya vision!
“Glada, aktiva, lyckliga medlemmar som bidrar till verksamheten, samt en ändamålsenlig anläggning”

Hösten
Inför hösten beslutade styrelsen att inte ha något kösystem till kurserna, utan det är ”först till kvarn” principen som gäller. Vi har gjort ett undantag och det gäller de som går valp-intro kurser. De har automatisk förtur till nästkommande kurs som är allmänlydnad 1, därefter gäller ”först till kvarn” principen.

Övriga nyheter är att hemsidan har fräschats upp och vi jobbar för att den ska bli ännu bättre. Möjlighet till inomhusträning under vintern är bokad och klubben har skrivit ett sponsoravtal med Karlshamns Zoologiska.

Titta gärna regelbundet in på hemsidan, följ vad som har händer och läs mer om julklappen! www.karlshamnsbk.nu

thumbnail_image2

Styrelsen för Karlshamns brukshundklubb önskar

En riktig god jul och ett gott nytt år!