Sommar 2022

Ordförande har ordet!

Hej alla! 

 

Då det har varit omorganisation på Svenska Brukshundklubben medlemssida är det först nu som jag har kunnat skriva några rader.  

Först vill jag tacka för förtroendet att leda vår lilla klubb tillsammans med er medlemmar och en effektiv styrelse. Vill även passa på att tacka alla för ert fina engagemang i vår lilla klubb utan medlemmar har vi ingen klubb. Alla kan vara med och hjälpa till, litet som stort! 

Under vintern har klubben börjat rusta upp anläggningen med att måla, byta el, lampor, inredning mm. Klubbstugan har fått ett rejält lyft. Titta gärna in på hemsidan där ligger lite foton på renoveringen. Varför inte titta in på träning eller fika på café ”Fyra tassar” 

Nytt medlemskap i vår klubb löser man numera via Svenska Brukshundklubben se vidare på hemsidan under bli medlem. 

Kursverksamheten är i full gång…så härligt att se alla deltagare igen.  Onsdagsträningarna är också igång med gula västen. 

Klubbens medlemmar är också ute och tävlar med fina resultat…Grattis till er alla! 

Vill göra er uppmärksamma på att vår välklippta träningsplan inte är någon rastplats för våra hundar. Så klart det kan hända olyckor men för allas trevnad så plocka upp efter era hundar. 

På grund av pandemin så kommer vår jubileumsfest/sensommarfest gå av stapeln lördagen 27/8. Mer info kommer på Facebook och hemsidan. Vill du hjälpa till så hör av dig till Carina carina62frisk@hotmail.com som sagt alla kan vi hjälpa till, litet som stort! 

 

Önskar er alla en riktigt trevlig midsommar och sommar med sol och bad! Tänk på värmen, fästingar, ormar mm när det gäller våra fyrfota vänner. 

 

Väl mött på vår lilla klubb! 

Soliga hälsningar  

Carina Frisk
Ordf. Karlshamns Brukshundklubb