Hundmarschen - Svenska Brukshundklubben

Hundmarschen 17 september

Karlshamns Brukshundklubb anordnar Hundmarschen 2022 den 17 september kl. 10-14 vid Sternö badplats. Det blir tipspromenad med aktiviteter för hunden. Rundan kommer att vara lättframkomlig och inte alltför lång. Vid målgång får deltagarna pins och diplom och det kommer att finnas förtäring till försäljning.

För att få pin och diplom anmäl dig och din hund (anmälan finns överst på sidan) senast den 31 augusti. Om ni är flera personer som går med en hund så skriv alla personernas namn i anmälan. Man behöver inte vara medlem i Brukshundklubben för att kunna delta.

Hundaktiviteter som kommer att finnas representerade antingen längs promenaden, eller på planen vid badplatsen, är Tjänstehundsverksamhet, Sund med Hund och Duktig hund, Rallylydnad och Agility.

Varmt välkomna!