Välkommen till din nya hemsida

SBK_logga_Karlshamn

Välkommen till Karlshamns Brukshundklubb

Att vara medlem hos oss ger dig möjligheten att få bättre relation med din hund, träffa vänner och ha trevligt tillsammans.

Travet

Som säkert de flesta kunnat läsa i lokaltidningarna så tänker kommunen sälja travet. Vi som arbetat med kommunen i denna frågan vet inte mer än vad som står i dagens tidningar och visste inget i förväg heller. Vi har sedan tidigare möten inplanerade med kommunen och får säkert veta mera då, som senast. De aktiviteter vi har inplanerade på travet repektive Brorstorp fortsätter som vanligt.

Ny hemsida

Vi lanserar nu en ny hemsida med tanken att den skall bli enklare att alla uppdaterad. Den är inte helt färdig ännu, men ta för vana att besöka den och se hur den växer fram.

Hundägarutbildning

Höstens kursprogram börjar att ta form, läs mer under Kurser som du hitttar i menyn.

marleneNoM

Grattis till NoM Guldet i Sök och Lag
Marlene och Ozwald

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------