Välkommen

SBK_logga_Karlshamn

Välkommen till Karlshamns Brukshundklubb

Att vara medlem hos oss ger dig möjligheten att få bättre relation med din hund, träffa vänner och ha trevligt tillsammans.

Medlemsmöte 17 juni

Välkommen på medlemsmöte den 17 juni klockan 19.00 på klubben i Brorstorp.

Anmälan sker till Carina Frisk

* mail: carina62@hotmail.com

*SMS: 0702 78 80 62

Med anledning av Coronaviruset

Svenska Brukshundklubben följer utvecklingen av de riktlinjer som svenska myndigheter och Svenska Kennelklubben sätter upp gällande coronaviruset.

Mer information finns att läsa hos Svenska Brukshundsklubben.

Travet

Senaste nytt rörande Travet (2020 04 21)

Karlshamns Kommun har sagt upp avtalet mellan Karlshamns Brukshundklubb och kommunen rörande nyttjanderätten. Det innebär att nuvarande avtal gäller till 2020-12-31 som tidigare. Nu pågår diskussioner om vad som skall hända sen, olika alternativ finns, men just nu kan vi nyttja travet som vanligt året ut.

Bakgrunden till att avtalet har sagts upp är att kommunen har för avsikt att om möjligt sälja ytan med travrondell och byggnader. I avtalet är det inskrivet att om avtalet sägs upp av kommunen så skall motsvarande anläggning erbjudas. Vad som avses med det är vi inte helt överens med kommunen om.

Så fort det finns ett konkret förslag att ta ställning till kommer det att presenteras på ett medlemsmöte.

Föreläsningar och kursstarter

Kursverksamheten fortsätter

Den 25 mars fattade styrelsen beslut gällande att kursverksamheten ska fortsätta under våren men att den kommer att bedrivas utomhus.

Det är viktigt att alla tar sitt ansvar vilket innebär att om du känner dig sjuk, även med milda symtom, stannar hemma istället för att delta i kursen

Kursstarter

Valpkurs 3, start 29/4