Välkommen

SBK_logga_Karlshamn

Välkommen till Karlshamns Brukshundklubb

Att vara medlem hos oss ger dig möjligheten att få bättre relation med din hund, träffa vänner och ha trevligt tillsammans.

_________________________________________________________________________________________

Lydnadstävling på klubben 19 September klass 2-3

Medlemsmöte söndagen den 4 oktober 15:00

Söndagen den 4 oktober är det dags för medlemsmöte. Vi träffas på Torsgården i Mörrum. Sedvanliga ärenden samt diskussion om en eventuell flytt av klubben till Torsgården.

Då vi fortfarande har restriktioner om antal personer så vill jag att ni anmäler ert deltagande senast den 1/10 till:

Carina Frisk carina62frisk@hotmail.com eller sms till 0702 78 80 62

Här finner ni möteskallelse och informationsmaterial om flytten.

Live stream inbjudan[32368]

Söndagen den 27 september

!!Tävlingen kommer att sändas live!!

Länk till streaming

Läs inbjudan här

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den 15 juni börjar nya djurskyddsregler gälla.

Reglerna gäller för hund- och kattägare, branscher och verksamheter som riktar sig till hund- och kattägare samt tjänsteverksamhet som använder hundar.

De nya reglerna, som är brett förankrade och bygger på ny forskning, beskriver vilka behov hunden och katten har och vilka funktioner och mål som är viktiga för att djuren ska må bra. Djurhållarens ansvar blir tydligare och att det krävs kunskap för att hålla en katt eller hund.

Informationen kommer från Jordbruksverket och du hittar mer information på Jordbruksverkets hemsida

Med anledning av Coronaviruset

Svenska Brukshundklubben följer utvecklingen av de riktlinjer som svenska myndigheter och Svenska Kennelklubben sätter upp gällande coronaviruset.

Mer information finns att läsa hos Svenska Brukshundsklubben.

Travet