Välkommen

SBK_logga_Karlshamn

Välkommen till Karlshamns Brukshundklubb

Att vara medlem hos oss ger dig möjligheten att få bättre relation med din hund, träffa vänner och ha trevligt tillsammans.

Med anledning av Coronaviruset

Svenska Brukshundklubben följer utvecklingen av de riktlinjer som svenska myndigheter och Svenska Kennelklubben sätter upp gällande coronaviruset.

Mer information finns att läsa hos Svenska Brukshundsklubben.

Påskcupen inställd

Som en följd av coronaviruset så har SBK Blekinge distriktet beslutat att ställa in Påskcupen i rallylydnad som skulle genomförts i Karlshamn på Albertsville (Travet).

Travet

Som säkert de flesta kunnat läsa i lokaltidningarna så tänker kommunen sälja travet. Vi som arbetat med kommunen i denna frågan vet inte mer än vad som står i dagens tidningar och visste inget i förväg heller. Vi har sedan tidigare möten inplanerade med kommunen och får säkert veta mera då, som senast. De aktiviteter vi har inplanerade på travet repektive Brorstorp fortsätter som vanligt.

Allmänträning 28/3 INSTÄLLT

Allmänträningen den 28 mars är inställt med anledning av nya direktiv från sbk gällande covid-19.

OBS!

Afterdog på fredag den 27 mars är inställt.

Föreläsningar och kursstarter

Kursverksamheten fortsätter

Den 25 mars fattade styrelsen beslut gällande att kursverksamheten ska fortsätta under våren men att den kommer att bedrivas utomhus.

Det är viktigt att alla tar sitt ansvar vilket innebär att om du känner dig sjuk, även med milda symtom, stannar hemma istället för att delta i kursen

Kursstarter

Valpkurs 1, start 16/3